Life Of Joy´s


Längesedan!

Nu var det, som rubriken lyder, väldigt längesedan vi hörde av oss här. Alla valpar har i alla fall landat i sina rätta hem och det verkar som att alla trivs utmärkt! Valpköparna känns även väldigt bra allihop. Efter lite velande fram och tillbaka bestämde vi att lille röda killen Savoy skulle få stanna hos oss. Det belv helt enkelt för svårt att släppa iväg honom till slut. En riktig liten charmknutte är han! 

 

De andra vovvarna här hemma mår också bra. De tycker nog att det är skönt att valptiden är över. Inga småvalpar som stör när man ligger och mumsar på ett tuggben, och sedan har man ju chansen att bli den mest sötaste och ompysslade här hemma igen!

 

Som det ser ut just nu är planen att Sintra ska paras antingen i höst eller vår. Hon har ögonlysts och patellaundersökts utan anmärkning. Hon en väldigt trevlig, lättsam och glad hund så att valparna efter henne bör bli väldigt trevliga att ha och göra med! Det är dock svårt att hitta en passande hane som har de rätta generna och är i passande storlek. 

Stella beräknas ha valpar igen våren 2015.

 

 

 

 

17 mar 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)