Life Of Joy´s


8 veckor

Idag blir valparna 8 veckor! 

Tiden har sprungit förbi samtidigt som den har känts väldigt lång. Att pyssla om sju valpar är ett stort jobb, men samtidigt roligt så tiden har gått fort.

 

Nu är valparna naturligtvis större och busigare sedan sist jag skrev. Det är ofta full fart inne i valphagen. Speciellt när Chadvig hoppar in, då blir det lekkalas! Ibland får valparna även vara och springa vart de vill, men de brukar hålla sig inom säkert område nära hagen, alltså köket. Valparna har även blivit badade. Det kändes nog lite konstigt men det fungerade fint.

 

Den första valpen har nu lämnat. Det var Honey Honey som var först ut att få komma till sin nya familj. Honey är en tjej med mycket fart i och drar sig inte för att busa. Hon är också oerhört social och är den som alltid kommit först fram till staketet för att hälsa. Hon kommer vara saknad! Vi är också säkra på att hon kommer få det superbra i sitt nya hem. De andra valparna kommer framöver flytta succesivt. Det är dock en tik och en hane som väntar på att finna en trevlig familj.

 

 /image.jpg

BUUUS

 

/image.jpg

Nybadade pluppisar.

 

/image.jpg

Honey Honey "Ellen" somnade efter amningen.

 

/image.jpg 

Chadvig och Honey Honey.

 

/image.jpg

Fr. vänster: Super Trouper, Mamma Mia, Waterloo, Dancing Queen.

 

/image.jpg

Chadvig och Super Trouper.

 

/image.jpg

Sötnosen Super Trouper.

 

/image.jpg

Fr. vänster: Dancing Queen, Super Trouper, Fernando, Mamma Mia och Waterloo.

 

 

26 nov 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)