Life Of Joy´s


2014-01-09, torsdag

Nu är valparna 9 veckor gamla. Tre av dem har flyttat: Penny, Rocky och Sun King. Vi hoppas att de trivs i sina nya familjer!

 

Sun King har flyttat till sin nya familj i Fagersta. Där kommer King få kärlek av så många så han kommer känna sig som en riktigt kung! 

 

Nu har vi då kvar fyra småvovvar här hemma. De leker och har det bra. Nu när det är färre får de vara utanför lilla valphagen oftare. De sover i hagen, men de största delarna av dagarna får de vara i hela köket, och ofta även på hela nedervåningen när vi är där. De tycker det är sååå roligt att få springa runt och kika på nya saker. Alla är så busiga också. Det gäller att vi passar oss för vad vi har liggandes framme på golvet... Att de är två små och två större kvar av valparna är superbra då alla har någon de kan "härja" extra mycket med. De leker med varandra allihopa, men att ha någon jämnstor att brottas med är nog extra roligt!

 

Lady Madonna flyttar på lördag. Calle och Anita från Stockholm kommer och hämtar henne då. Hon kommer säkerligen få det superbra där!

 

Den supertrevliga och sociala Helter Skelter är kvar och vill gärna flytta hem till ett hem där han kan både ge och få mycket kärlek. Han är en busig, glad och, som sagt, väldigt trevlig vovve. Han ligger gärna i knäet och gosar. Där brås han på sin mamma! Han drar sig heller aldrig för när någon annan är lika bussugen som honom. 

 

I helgen tog vi ut alla hundarna så de fick springa av sig ute på baksidan. Vi försökte få till några kort. Många av dem blev suddiga då det kan vara svårt att få bra kort på pudlar som är i farten!

 

 

Stella med Helter Skelter och Savoy.

Lady Madonna trippar fram.

Stella och Helter Skelter.

Mormor Soya med Lady Madonna och Savoy. Lägg märke till Stella och Helter uppe i hörnet...

Brorsorna Helter Skelter och Savoy.

Honey, Lady, Stella och en studsande Helter Skelter.

Stella och Helter.

Helter Skelter.

Titta på Savoy's fina färg....

Inte lätt att få ett bra kort... Lady, Stella, Honey och Helter.

 

 

Ett fint kort på Sun King och hans trevliga familj.

 

9 jan 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)