Life Of Joy´s


4 veckor

Hälften av tiden, som vi garanterat kommer att ha kvar alla valpar, har nu gått. Tiden har gått väldigt fort. Hittills har den bestått av en hel del extramatning och koll på att alla har det bra, men också såklart av njutning att titta på dem små söta liven. De är riktigt härliga och börjar bli mer och mer busiga för varje dag som går. Vi har också tagit fram den stora korgen så att valparna får plats bättre - de har ju faktiskt växt en del. De kan också gå ur och i korgen vilket är bra. Vi försöker redan nu direkt sätta ned dem på tidningen när de har vaknat.

Sintra, som tidigare har tyckt att valparna varit lite småläskiga och knappt velat titta på dem, upptäckte igår att de kanske faktiskt var ganska roliga. Hon har fått hälsa på dem och valparna verkar verkligen gilla henne. Hon tycker också att de är väldigt roliga att umgås med och låter dem leka lite med henne.

Under veckan som gått har vi haft besök av några valpspekulanter som nu valt ut sina små gosgrisar. De kommer säkerligen få det jättebra hemma hos dem! Vi tror att minst två av valparna kommer att bli toy som sin pappa, och övriga förmodliigen små dvärgpudlar.

Häromdagen fick valparna badas första gången. De var alldeles stilla när de blev kom ner i en liten balja i skönt vatten. Det verkade som de njöt.

 

Sun King är nybadad.

Sun King och Honey Pie myser. Vid födseln var de störst respektive minst i kullen.

img-3161.jpg

Bus i korgen!

 

 

5 dec 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)