Life Of Joy´s


5 veckor

 

Nu har det blivit lite mer liv i luckan. Man kan höra små tassteg mot golvet och små gnyenden tidigt på morgonen då de vill att någon ska komma och leka med dem. De busar väldigt mycket med varandra också. Leken kan vara över snabbt då de blir trötta fort och lägger sig sedan i en klump och sover. De ligger heller inte alltid i korgen utan brukar knöla sig ned i en springa mellan korgen och väggen. De verkar i alla fall tycka det är mysigt och varmt och skönt där.

 

Vi har nu också upptäckt lite hur valparna är till sättet och deras olika personligheter börjar komma fram mer och mer. Vissa är ju lite mer framåt än andra men alla är de sociala och söker kontakt med oss och sina syskon. 

 

I veckan blev valparna registrerade i SKK. De har ju inte varit annonserade någonstans än, men de kommer komma in på SKK:s och Pudelklubbens valphänsivning i början av nästa vecka. Stamtavlorna har kommit på posten också så dessa ska vi hämta. Veterinärtid är bokad till den 30 december för valparnas besiktning, chipmärkning och vaccination. 

 

 

/image.jpg

Sun King. Han är en stor, mysig kille med ett coolt temperament. Han är också social och busar gärna med sina syskon eller ligger i famnen hos någon av oss. En riktig goskille!

 

/image.jpg

Savoy Truffle. En busig vovve med glimten i ögat. Han är minst i kullen och kommer allra troligast att bli av toy-storlek som sin pappa. 

 

/image.jpg

Lady Madonna. Det är en tjej med mycket fart i sig. Hon är väldigt leksugen och social. Henne ser man oftast sovandes helt avslappnad på rygg med benen upp i luften.

 

/image.jpg

Helter Skelter. Denna kille har mycket fart i sig och är otroligt social. Det är han som kommer fram först, med svansen på vift, när man kommer in i hagen. En väldigt glad, trevlig och charmig vovve. 

 

/image.jpg

Penny Lane. Penny är en tjej som både kan koppla av och busa en hel del med sina syskon. Hon har ett väldigt gulligt ansikte och är väldigt charmig och mysig till sättet. Penny Lane kommer stanna i Falun vilket vi tycker är väldigt roligt! Henne kommer vi att träffa ibland. :)

 

/image.jpg'

Rocky Racoon. En cool och mysig kille som också gillar bus med syskonen. Han är väldigt nyfiken och vill lukta på nya saker. Han är också en matglad, go kille! Rocky's nya familj består av matte, husse och brorsan Sune, som faktiskt är hans halvbror! De kommer hitta på mycket bus ihop i Söderhamn.

 

/image.jpg

Honey Pie. Honey är både lugn och sprallig som blir en riktig buse när hon kommer igång. Hon är en av de två minsta i kullen, men klarar sig ändå väldigt bra mot syskonen. Hon är en tuffing! Hon är även väldigt mysig och go, och ligger gärna tätt intill syskonen. Hon blir säkerligen toy som vuxen.

12 dec 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)