Life Of Joy´s


7 veckor

Nu är valparna hela 7 veckor gamla!

 

Valparna forsätter växa och utvecklas för var dag som går. De äter uppblött torrfoder flera gånger per dag och äter från Stella ett par kortare stunder per dag. De håller alltså sakta på att vänja av sig från Stella's mjölk. Nu släpper också vi ut dem i hela köket några gånger per dag så de får större yta att leka och springa runt på. Dock gäller det att vara där och sätta för grindar för de är väldigt nyfikna och vill helst springa runt i hela huset om de bara fick. Men det känns ju lite osäkert med sju små livliga sjuveckorsvalpar springandes på ställen man inte vet var de kan ta vägen. 

 

På måndag är det dags för besök hos veterinären. Vi hoppas på att det går bra för alla! Det är bara två som flyttar den andra januari, men det känns bra att alla får komma dit samtidigt och få vaccination och se så att alla är friska. Sedan får vi ta dit några en gång till för besiktningen gäller bara i en vecka fram tills valphämtning.

 

Nu när det inte är så kallt ute har några av valparna idag fått prova vara ute på gården. Vi trodde de skulle bli mer förskräckta än vad de blev, men de fann sig direkt där och började kika runt och busa. Imorgon ska resten också få prova på att gå ut. På bilderna är det Penny och Rocky som är ute och kikar för första gången.

 

Mamma Stella med Rocky och Penny.

 

Rocky kissar lite.

 

Penny tittar sig omkring.

 

Rocky och Stella.

 

Penny tar ett språng.

26 dec 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)