Life Of Joy´s


Andra dygnet

Nu är valparna två dygn gamla.

 

Alla söker sig till tutten och äter. Ett par valpar är dock väldigt små, och i och med att det är så pass många valpar också har vi köpt mjölkersättning. De minsta har vi nu matat två gånger, och nu hoppas vi på att de ska börja gå upp i vikt. 

 

Stella är en otroligt duktig och tålmodig mamma, mot både valparna och oss. Vi är ofta där och räknar dem så att ingen har hamnat under någon, samt kollar av att alla, främst de minsta, får i sig mat. Hon låter oss lugnt göra det. Liksom när hon gör rent och tar hand om alla sju valpar på bästa möjliga sätt. Det kan ju vara tufft att få många valpar i sin allra första kull, men hon är verkligen jätteduktig!

 

Soya och Sintra har reagerat på lite olika sätt av valparna. Soya är väldigt nyfiken och står ibland utanför inhängnanden och tittar på dem. En gång var Stella ute och vi missade att Soya sprang in till valparna då, och hon tänkte precis gå och lägga sig vid dem när vi upptäckte henne. Man kan i alla fall säga att hon är en bra mormor som vill hjälpa till, men det uppskattas inte lika mycket av mamman. Sintra däremot verkar lite förskräckt över valparna än så länge. Hon har inte gått nära och tittat. Kanske är det av respekt för Stella, eller förstår hon inte riktigt vad de är för små varelser och tycker det blir lite konstigt.

 

Dagsfärska bilder!

 

 

9 nov 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)